Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Kardashian αφού η Kylie Jenner πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση η Kylie έβγαλε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις πιο σημαντικές στιγμές της εγκυμοσύνης της.

Το baby shower, τους υπερήχους που έκανε και πολλά ακόμα. Μέσα σε αυτό το βίντεο όμως, είχαμε και την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα ρούχα και παπούτσια που θα φορέσει το μωρό της.

Παίρνοντας παράδειγμα από τον τρόπο που έντυνε η Kim τα δικά της παιδιά, η Jenner έχει αγοράσει ρούχα από τις παιδικές σειρές επώνυμων οίκων παίρνοντας παράδειγμα από την μεγάλη της αδερφή Kim και τον τρόπο που έντυνε εκείνη τα παιδιά της.

Σύμφωνα με πηγές , η Kylie Jenner έχει επιδοθεί σε ένα πραγματικό καταναλωτικό όργιο, ξοδεύοντας μανιωδώς τεράστια ποσά για την γκαρνταρόμπα του αγέννητου παιδιού της.

Ο μέχρι στιγμής λογαριασμός ανέρχεται στα 70.000 δολάρια και δεν δείχνει διάθεση να σταματήσει εκεί.

Όχι ότι θα της λείψουν κιόλας, από την διαρκώς αυξανόμενη περιουσία της, που στηρίζεται στην πώληση καλλυντικών και άλλες δραστηριότητες, την εκμετάλλευση του ονόματος της οικογένειας, καθώς και των εσόδων από το ριάλιτι, αλλά θεωρητικά είναι λίγο νωρίς για να αγχώνεται.

«Το μωρό μου θα είναι το πιο καλοντυμένο…» φέρεται να δηλώνει στον κύκλο της, ενώ πηγές κοντά στην οικογένεια αποκαλύπτουν πως θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.