Η Kaia Gerber βγήκε βόλτα στη Νέα Υόρκη με τον σύντροφό της, Austin Butler και φόρεσε ένα slogan T-shirt που τα έλεγε όλα!

Το μοντέλο και η ηθοποιός επέλεξε ένα μπλε T-shirt που είχε τυπωμένο το εξής slogan: «Έλα στο σπίτι μου. Έχω υπέροχα βιβλία». Η Kaia άφησε το slogan Τ-shirt να κλέψει την παράσταση και το συνδύασε με ίδιο χρώμα basic παντελόνι και μπαλαρίνες.

Να αναφέρουμε ότι η Kaia Gerber έχει ιδρύσει ήδη από την εποχή της καραντίνας μία λέσχη βιβλίου όπου συζητά με τους ακόλουθούς της μοντέρνους τίτλους όπως το «Martyr!» του Kaveh Akbar και κλασικά μυθιστορήματα όπως το «Let Me Tell You What I Mean» της Joan Didion. Το μπλουζάκι με το σλόγκαν της τώρα σίγουρα βγάζει ακόμα περισσότερο νόημα!