Η Lourdes Leon έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια να ασχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας κάνει διάφορες συνεργασίες ενώ το προσωπικό της στυλ θα λέγαμε ότι αρκετά προκλητικό. Λατρεύει τις τολμηρές επιλογές και τις περισσότερες φορές οι εμφανίσεις της συζητιούνται.

Τώρα λοιπόν έρχεται άλλη μία συνεργασία της που κόβει την ανάσα με τις πρποκλητικές φωτογραφίες! Το Λονδρέζικο brand David Koma, για να γιορτάσει τη Resort 2025 συλλογή του, παρουσίασε μια νέα καμπάνια, με την κόρη της Madonna, Lourdes Leon, να είναι η πρωταγωνίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOLAHOL (@lourdesleon)

Το concept εμπνέεται από το εικαστικό έργο της visual artist Iζαμπελ Αλμπουκέρκ και το μοντέλο Βερούσκα και η Lourdes ποζάρει στον Hendrik Schneider σε ανορθόδοξες πόζες με το γνωστό της attitude.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Koma (@davidkomalondon)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Koma (@davidkomalondon)

Ο σχεδιαστής δήλωσε για την μούσα της καμπάνιας του: «Η Lourdes πραγματικά αντανακλά τη μεταμόρφωση, που ενέπνευσε τη συλλογή, αλλάζοντας και το σώμα της και το look με τις δυναμικές κινήσεις της. Ενσαρκώνει την αυθεντικότητα και έχει μια μοναδική αίσθηση της αυτοέκφρασης, η οποία σε εμπνέει. Είναι το τέλειο Koma Girl, ένας περίπλοκος χαρακτήρας, που είναι σκληρός αλλά και αισθησιακός, ελεύθερος αλλά και συγκροτημένος, όπως επίσης νεανικός και ώριμος. Βλέποντάς την να κινείται στο set ως επαγγελματίας χορεύτρια ήταν γοητευτικό. Έμοιαζε τόσο κομψή, ενώ παράλληλα έβγαζε μια οριακά ζωώδη χάρη».