Όσο προχωράει το φθινόπωρο, τόσο πιο έντονα έχουμε στο μυαλό μας τη νέα σεζόν και τις νέες τάσεις, οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να φοριούνται από τα πιο stylish κορίτσια στις πρωτεύουσες της μόδας, όπου αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται τα αντίστοιχα fashion weeks.

Πολλές φορές, ρούχα και αξεσουάρ που μπορεί να μην έχουν κάνει την εμφάνισή τους δυναμικά στις πασαρέλες, αλλά κατακλύζουνε τους δρόμους μέσω των fashionistas.

Λόγω της τεράστιας δύναμης των social media και του διαδικτύου, το streetstyle έχει και αυτό με τη σειρά του λόγο στο τι θα είναι της μόδας κάθε σεζόν και πολλά είναι τα trends που τελικά γίνονται μαζικά, επειδή τα επιλέγουν οι fashionistas και φωτογραφίζονται με αυτά.

Το trend λοιπόν που δείχνουν να αγαπούν ιδιαίτερα τα οι fashionistas και αυτήν την σεζόν είναι οι παγιέτες.

Τις έχουμε δει τόσο σε ρούχα, όσο και σε αξεσουάρ, και εφόσον μιλάμε για streetstyle, εννοούμε και σε casual σύνολα που θα μπορούσες και εσύ να φορέσεις στην καθημερινότητά σου.

Δοκίμασε λοιπόν να συνδυάσεις jeans με παγιέτες, ή τo oversized πλεκτό σου με κάποιο πολύ λαμπερό – κυριολεκτικά- κομμάτι, και θα διαπιστώσεις πως το αποτέλεσμα είναι και πολύ στιλάτο αλλά και αρκετά casual για να φορεθεί ακόμα και στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Ακόμα ένα updated σύνολο είναι το slip dress που είναι διακοσμημένο με παγιέτες, συνδυασμένο με ένα λευκό t-shirt από μέσα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, σε περίπτωση που επιλέξεις έναν από τους παραπάνω συνδυασμούς, είναι το μακιγιάζ.

Φρόντισε να κινηθείς σε φυσικούς τόνους και επίλεξε να τονίσεις χείλη ή μάτια και ποτέ και τα δύο μαζί, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό και χωρίς ίχνος υπερβολής.