Οι κάπες είναι αδιαμφισβήτητα τα πιο στιλάτα πανωφόρια αυτής της σεζόν. Δεν έχεις λοιπόν παρά να βγάλεις από τη ντουλάπα τις κάπες της μαμάς σου και να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν ακόμα δεν μπορείς να σκεφτείς πώς θα συνδυάσεις την αγαπημένη σου κάπα, πάρε παράδειγμα από την πριγκίπισσα Charlene του Μονακό και γοήτευσέ τους όλους.

Η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό διακρίνεται από ένα σικ σοφιστικέ στιλ, επενδύει συχνά σε luxury brands και οίκους υψηλής ραπτικής για τις εμφανίσεις της.

Τα looks της, βεβαίως, είναι πάντα κομψά και μπορεί μία γυναίκα εύκολα να τα υιοθετήσει ακόμα και με πιο προσιτά κομμάτια.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος με τη σύζυγό του Charlene και τα δυο τους παιδιά, την Πριγκίπισσα Gabriella και τον Πρίγκιπα Jacques, πρόσφατα βρέθηκαν στην παραδοσιακή τελετή για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Παλάτι.

Για την περίσταση, η Πριγκίπισσα φόρεσε μια κάπα σε navy blue απόχρωση πάνω από ένα πλεκτό σύνολο σε μαύρο χρώμα και μαύρες μπότες.

Ένα παλτό σε στυλ κάπας ξεφεύγει από τις κλασικές σιλουέτες και γίνεται ιδανικό για πρωινές αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις. Το μπλε χρώμα είναι classy και ο συνδυασμός του με μαύρο δίνει ένα κομψό αποτέλεσμα.