Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα μπικίνι για τις καλοκαιρινές μας βουτιές κι εξορμήσεις στην παραλία τότε σίγουρα αυτό θα ήταν το μαύρο μπικίνι.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό και διαχρονικό από αυτό! Το μαύρο bikini είναι πέρα από τάσεις, σταθερή αξία στο beachwear και all time classic κομμάτι της ντουλάπας μας.

Η Σμαράγδα Καρύδη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό γι’αυτό και στις καλοκαιρινές της διακοπές δεν παρέλειψε να πάρει μαζί της το μαύρο της μπίκίνι. Μοιράστηκε μάλιστα φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instragram.

Τα μαγιό σε μαύρη απόχρωση έχουν μεγάλη πορεία στον κόσμο της μόδας, ενώ κάποια διάσημα style icons όπως η Audrey Hepburn, η Brigitte Bardot και η πριγκίπισσα Diana δημιούργησαν μερικές iconic εμφανίσεις φορώντας το.

Ο οίκος Chanel επίσης, το ανέδειξε ως το απόλυτο must have της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Έτσι, εδώ και δεκαετίες τα μαγιό σε μαύρη απόχρωση παραμένουν αναλλοίωτα από τις εκάστοτε τάσεις και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

Συνεπώς, εάν ακόμα δεν έχεις φύγει για διακοπές και προετοιμάζεσαι, ένα νέο μαύρο μπικίνι είναι το απόλυτο must have.