Μία ημέρα μετά τη μεγαλοπρεπή τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της στέψης του μία μεγάλη συναυλία έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ. Μάλιστα σύμφωνα μάλιστα, με τη «Sun», στη συναυλία πήγαν περίπου 20.000 άτομα.

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Camilla, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αποθεώθηκαν όταν εμφανίστηκαν στην εξέδρα των επισήμων για να παρακολουθήσουν τη συναυλία προς τιμήν της στέψης του. Ο πρίγκιπας William απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ και είπε ότι «μας προσέχει», καθώς ευχαρίστησε τον βασιλιά Κάρολο στη συναυλία στέψης.

Το εκλεκτικό lineup της βραδιάς αποτελούνταν από τον Lionel Richie και την Katy Perry, δύο καλλιτέχνες οι οποίοι διαχρονικά έχουν διατηρήσει στενές σχέσεις με τον βασιλιά Κάρολο.

Τα βλέμματα όλων μαγνήτισε για άλλη μια φορά η Kate Middleton, η οποία για τη συναυλία επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο κοστούμι Alexander McQueen, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η λεπτομέρεια, που έκανε τη διαφορά, ήταν τα Van Cleef κοσμήματά της που έδωσαν πινελιές πολυτέλειας στο outfit.

Η Kate Middleton αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαίτερα στη συναυλία με τον William, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte ενώ ο Louis ο Βενιαμίν της οικογένειας δεν τους ακολούθησε στο εν λόγω πάρτι λόγω ηλικίας.