Μια μοναδική εμφάνιση έκπληξη έκανε η Kate Middleton το Σάββατο, στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με μια μαγνητοσκοπημένη παράσταση πιάνου από το Windsor Castle με το ουκρανικό χιπ-χοπ συγκρότημα, Kalush Orchestra.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της έναρξης πέρα από το συγκρότημα εμφανίστηκε και η Kate Middleton  με μία μπλε τουαλέτα σε ρόλο πιανίστριας.

Η Kate Middleton επέλεξε για την περίσταση ένα έντονο μπλε Jenny Packham φόρεμα με έναν ώμο και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που κληρονόμησε από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

 

Το φόρεμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας πωλείται για €3,645 στο Net-a-porter και ήταν μια αναφορά στη σημαία της Ουκρανίας με τη λαμπερή μπλε απόχρωση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton και η βασιλική οικογένεια δείχνουν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία.

Η πριγκίπισσα μαζί με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Jil Biden, εμφανίστηκαν μαζί σε μια δεξίωση πριν από τη στέψη την περασμένη εβδομάδα, φορώντας έντονο μπλε. Η Biden φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με φλοράλ στάμπα σε γαλάζιο και κίτρινο. Οι δύο γυναίκες πόζαραν στο πλευρό της πρώτης κυρίας της Ουκρανίας, Olena Zelenska, σε ένα από τα επίχρυσα δωμάτια του παλατιού.