Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και πραγματοποίησαν μία σπάνια, δημόσια έξοδο σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr απαθανάτισε το ζευγάρι να κάνει τη βόλτα του.

Casual ντυμένοι και χαλαροί, η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος πραγματοποίησαν αμέριμνοι τα ψώνια τους.

Η Μάρα Ζαχαρέα όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί ένα κομψό στυλ το οποίο συμβαδίζει με τα trends της κάθε σεζόν. Όπως μπορείτε να δείτε για τη βόλτα με τον σύζυγό της επέλεξε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με γκρι ζιβάγκο και μπλε ηλεκτρίκ παλτό που ήταν κι αυτό που αναβάθμισε όλο το outfit. Το look της ολοκλήρωσε με μια handbag και μαύρα αθλητικά.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello! και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα, η Μάρα Ζαχαρέα είναι μιλήσει για την τύχη της να γνωρίσει και να έχει στη ζωή της τον Θοδωρή Ρουσόπουλο. «Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδρομή. Μαθαίνεις τον άλλον αλλά και τον εαυτό σου. Δεν είναι εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Είναι και θέμα τύχης. Εγώ τον βρήκα νωρίς και, ευτυχώς, παρά τις αναποδιές, δεν τον έχασα».

Φωτογραφίες: NDP photo agency