Τo bucket hat, το οποίο έκανε δειλά την εμφάνιση του την περασμένη καλοκαιρινή σεζόν και όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει καθώς και αυτό το καλοκαίρι είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Το casual αυτό στιλ καπέλου, με το ενδιαφέρον σχήμα, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της δεκαετίας των 90s. Δεν υπήρχε fashion brand στα 90s που δεν είχε κυκλοφορήσει τη δική του εκδοχή του bucket hat. Από τα iconic Gucci με το χαρακτηριστικό λογότυπο ως και τα denim της Prada, τα καπέλα αυτά είχαν την τιμητική τους.

Εάν θέλετε και εσείς να νιώσετε street style star, δεν έχετε παρά να δώσετε μία ευκαιρία στο bucket hat που συνδυάζεται πολύ πιο εύκολα απ’ όσο φαντάζεστε!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Natalie Portman, η οποία παρακολούθησε ένα αγώνα στο Roland Garros και το bucket hat της μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η Natalie Portman φόρεσε ένα floral wrap φόρεμα, με volume μανίκια και το συνδύασε με ένα Dior raffia bucket hat. Σε basket γραμμή το καπέλο της, είναι τέλειο για το καλοκαίρι αφού το ύφος του σου δίνει την δυνατότητα να το φορέσεις και στην πόλη και στις διακοπές.

Σίγουρα η Natalie Portman διάλεξε Dior διότι είναι ambassandor του οίκου, εσύ όμως μπορείς να πάρεις έμπνευση από το outfit και να διαλέξεις το δικό σου raffia basket hat για αυτό το Καλοκαίρι.