Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν καθόλου τους κατοίκους της Νέας Υόρκης να σταθούν στη σειρά για να αποκτήσουν ένα από πολυπόθητα κομμάτια της νέας συλλογής της εταιρείας «Supreme» με θέμα τον Michael Jackson.

Η capsule συλλογή ρούχων που είναι αφιερωμένη στον Michael Jackson κυκλοφόρησε στις 25 Μαϊου από το brand ενδυμάτων και skateboarding με έδρα τη Νέα Υόρκη «Supreme».

Η νέα συλλογή της εταιρείας έχει ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το θρυλικό πορτραίτο του «Βασιλιά της ποπ» από το video του «Billie Jean» σε hoodies, t-shirts, κοντομάνικα πουκάμισα και σανίδες του skate.
Τα hoodies είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό, κόκκινο, navy και ανοιχτό πράσινο, ενώ τα t-shirts κυκλοφορούν σε εφτά διαφορετικές αποχρώσεις, μαύρο, λευκό, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, ροζ και γαλάζιο και τα πουκάμισα σε μαύρο, λευκό και ανοιχτό πράσινο. Tα skateboard κυκλοφορούν σε λευκό και μαύρο.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της «Supreme» σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Λος Άντζελες, Παρίσι και Τόκιο και θα πωλείται και online.