Η Nina Flohr και ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, με τη Nina Flohr να έχει αποδείξει την αγάπη της για τη μόδα και την αισθητική.

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στη Ρώμη με αφορμή το ετήσιο γκαλά για το McKim Medal, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο για να τιμήσει άτομα των οποίων το έργο διεθνώς, ιδίως στην Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει συμβάλει σημαντικά στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Η Nina Flohr επέλεξε για την περίσταση ένα ιδιαίτερο off-shoulder φόρεμα του οίκου Erdem, με εντυπωσιακό μοτίβο και μάξι φούστα σε Α γραμμή και το συνδύασε με ιβουάρ δερμάτινες γόβες του οίκου Valentino, ενώ ολοκλήρωσε το look με ένα μίνιμαλ κολιέ σε πετρόλ απόχρωση που έκανε αντίθεση με το φόρεμά της. Για το hairstyle της επέλεξε ίσια μαλλιά που έπεφταν χαλαρά στην πλάτη της και διακριτικό μακιγιάζ.

Δίπλα της, ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ έδειχνε επίσης κομψός, επιλέγοντας ένα navy blue κοστούμι, με το ζευγάρι να ποζάρει και να χαμογελά στους φωτογράφους.

Η Nina και ο Φίλιππος να θυμίσουμε παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2021 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Μητρόπολη, σε μια λαμπερή τελετή. Πριν τον θρησκευτικό τους γάμο, είχαν παντρευτεί με πολιτικό στο St. Moritz, το οποίο επισκέπτονται συχνά για τις χειμερινές τους διακοπές.