Στο Λονδίνο βρέθηκε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για την επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποίησε η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας την Τρίτη, παρουσία και άλλων Ευρωπαίων βασιλικών.

Παρόντες ήταν επίσης τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο πρίγκιπας Νικόλαος με την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, η πριγκίπισσα Αλεξία με τον σύζυγό της, Carlos Morales, ο πρίγκιπας Φίλιππος με την σύζυγό του, Nina Flohr, και η πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον σύντροφό της, Matthew Kumar.

Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Nina Flohr.

Η μοναχοκόρη του πολυεκατομμυριούχο Tomas Flohr έκανε μια εμφάνιση σε ρετρό ύφος επιλέγοντας ένα μπλε ρουά μίντι φόρεμα της σχεδιάστριας Alessandra Rich.

Χαρακτηριστικό του φορέματος από μείγμα μεταξιού είναι ο μεγάλος λευκός γιακάς που δημιουργεί αντίθεση και τα τρία κουμπιά με πέρλες που χαρίζουν στο στυλ του.

Το φόρεμα κοστίζει 2.361 ευρώ και η Nina Flohr το συνδύασε με μια δερμάτινη κόκκινη clutch τσάντα 1.400 ευρώ και Tom Ford slingback γόβες σε κόκκινο χρώμα με τακούνι διακοσμημένο με κρυστάλλους που αγγίζουν τα 2.791 ευρώ.