Η YSL Beaute ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο Adam Levine είναι ο νέος πρεσβευτής της εταιρείας για το άρωμα Y. Εμπλουτίζοντας τον κόσμο του Υ, η πρώτη επερχόμενη καμπάνια του Adam, σε σκηνοθεσία του Colin Tilley, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο που θα αποτελέσει ωδή σε μια πιο έντονη εκδοχή του αρώματος.

«Είναι θαυμάσιο που έχω τη δυνατότητα να διευρύνω τον ρόλο μου στο πλευρό της YSL Beaute και να αγγίξω ένα παγκόσμιο κοινό μέσω μιας μάρκας που ανέκαθεν λάτρευα για το ξεχωριστό στιλ και το καινοτόμο πνεύμα της. Η συνέχιση της ιστορίας του Υ έχει μεγάλη σημασία για εμένα – ταυτίζομαι απόλυτα με το πάθος και την ισχυρή αίσθηση ατομικότητας που ενσταλάζει ο Οίκος YSL και, παράλληλα, πιστεύω ότι αυτό είναι σπουδαίο για το τώρα, για τη δημιουργική γενιά του σήμερα.» σχολίασε ο Adam Levine.

«Καλωσορίζουμε τον Adam Levine στην οικογένεια των διεθνών πρεσβευτών της YSL. Πραγματικά ταλαντούχος και, ταυτόχρονα, ένας ζεστός άνθρωπος με αισθητική με την οποία εναρμονιζόμαστε πλήρως, ο Adam θα φέρει τη δική του ενέργεια στον κόσμο της YSL Beauty. Είμαστε, λοιπόν, πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να ανακοινώσουμε τον νέο του ρόλο σαν διεθνής πρεσβευτής για το Y.» είπε ο Stephan Bezy, Πρόεδρος της Yves Saint Laurent Beauté.

Η νέα καμπάνια για το άρωμα Y θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο στα μέσα Αυγούστου 2018.