Ένα ρομαντικό πέπλο, μια εντυπωσιακή τιάρα ή ένα περίτεχνο χτενάκι, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να απογειώσουν την εμφάνισή σας!

Εμείς σας δίνουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να διαλέξετε τα αξεσουάρ που θα στολίσουν τα μαλλιά σας και θα ολοκληρώσουν την εικόνα του νυφικού σας.

Τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε  για να   στολίσουν τα μαλλιά σας θα πρέπει να ταιριάζουν με το χτένισμα σας.  Επίσης καλό είναι να θυμάστε ότι τα αξεσουάρ αυτά  αποτελούν μέρος του νυφικού συνόλου, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να συνδυάζονται αρμονικά με το  νυφικό φόρεμα, για να ολοκληρώσουν την όμορφη εικόνα σας.Καταλήξτε πρώτα στο στυλ του νυφικού και μετά επιλέξτε τα αξεσουάρ που θα το αναδείξουν. Αποφασίστε εγκαίρως για το χτένισμά σας, για να έχετε χρόνο να ψάξετε για το κατάλληλο αξεσουάρ. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει ένα και μοναδικό κομμάτι  που να πηγαίνει με όλα τα στυλ και γι αυτό  η επιλογή του χτενίσματος θα σας κατευθύνει στην προτίμηση του αξεσουάρ.

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά σας πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία με το υπόλοιπο σύνολο. Για παράδειγμα, επιλέξτε ένα στεφάνι με μεταξωτά λουλούδια για μια πιο ρομαντική εμφάνιση, δοκιμάστε μια τιάρα για να ολοκληρώσετε ένα πριγκιπικό νυφικό ή επιλέξτε ένα νυφικό πέπλο  για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα καθηλώσει τους καλεσμένους σας στην πρώτη σας εμφάνιση στα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

Πέπλο. Μπορεί η επιλογή του πέπλου να ακούγεται εύκολη υπόθεση αλλά η αλήθεια είναι ότι, όπως και τα νυφικά, έτσι και τα πέπλα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, στιλ και χρωματισμούς. Μπορείτε να διαλέξετε το παραδοσιακό ισπανικό πέπλο που δείχνει πολύ όμορφα σε συνδυασμό με ένα απλό νυφικό φόρεμα χωρίς ουρά. Το κοντό πέπλο  μπορεί να δημιουργεί μια  αίσθηση μυστηρίου  κρύβοντας το πρόσωπο σας.

Το βέλο. Δίνει ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας. Συνήθως είναι φτιαγμένο από χοντρό δίχτυ και ταιριάζει ιδανικά σε νυφικά φορέματα που αγκαλιάζουν τη λεπτή σιλουέτα της νύφης.
Η τιάρα. Κάντε πραγματικότητα το όνειρο που είχατε να φορέσετε τιάρα και να νιώσετε και εσείς σαν πριγκίπισσα. Το καλύτερο χτένισμα είναι το ψηλό σινιόν το οποίο με τον όγκο που θα έχει θα αναδείξει την τιάρα σας πολύ καλύτερα. Για πιο μοντέρνο in style  αποτέλεσμα επιλέξτε λεπτοκαμωμένες τιάρες, διακοσμημένες με πολύτιμες πέτρες, κρύσταλλα, με στρας ή με συνδυασμό αυτών και μπορείτε να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας επάνω και να αφήσετε τα υπόλοιπα χαλαρά κάτω.

Καπέλο. Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να κλέψετε τις εντυπώσεις τότε επέλεξε να φορέσετε καπέλο! Είναι σίγουρα κάτι πρωτότυπο αλλά ταυτόχρονα και κομψό. Ωστόσο θα πρέπει να μην επιλέξετε  περίτεχνο χτένισμα γιατί  το καπέλο από μόνο του είναι εκκεντρικό. Χαμηλό σινιόν, σπαστό καρέ αλλά και μια αλογουρά είναι ιδανικές επιλογές για το νυφικό σας χτένισμα που θα συντροφεύσει το ιδιαίτερο καπέλο σας.