Φέτος στη μόδα είναι οι pintstripes, δηλαδή οι πολύ λεπτές ρίγες. Πρόκειται για ένα από πιο classy και elegant μοτίβα που επέστρεψε και κάνει κάθε look σας να μοιάζει ακριβό και σοφιστικέ.

Αν κοιτάξει κανείς τις εμφανίσεις των fashion girls στις πρωτεύουσες της μόδας αυτό το φθινόπωρο, θα παρατηρήσει ότι έχουν μοιραστεί σε δύο στρατόπεδα: από τη μια εκείνα που έχουν υιοθετήσει πλήρως το ‘00s trend και προτιμούν χαμηλόμεσα τζιν και δερμάτινες καμπαρντίνες και από την άλλη, εκείνα που επιλέγουν να κρατήσουν το quiet luxury trend.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες της μόδας που αγαπούν τις pinstripes και τις έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο δυνατά trends του φετινού φθινοπώρου.

Η πολύ λεπτή ρίγα σήμερα, στο πλαίσιο της ήσυχης πολυτέλειας που κυριαρχεί στις τάσεις, βρίσκεται σε μια updated βερσιόν: Wide-leg παντελόνια, oversized blazers, σικάτα κοστούμια, αλλά και μίνι φούστες και tube tops.

Για να κάνετε το look σας να φαίνεται updated, τολμήστε να κάνετε έξυπνους και φρέσκους συνδυασμούς, φορώντας ένα pinstripe παντελόνι με Adidas samba, το ριγέ σακάκι σας με πλισέ μίνι φούστα και loafers και το αντίστοιχο παντελόνι με ένα απαλό πλεκτό που θα βάλετε από μέσα.

Δείτε πώς υιοθετούν το pinstriped trend τα fashion girls:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jelena Weir 🌙 (@jelena.nyc)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Y D A H A D I (@aydahadi)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirjam Kleinloff (@mirjaklein)