Το λινό αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή υφάσματα του καλοκαιριού. Η αέρινη και δροσερή υφή του που απομακρύνει τη θερμότητα και η stylish αισθητική του, το κατατάσσουν πρώτο στην κατηγορία των επιλογών μας.

Μπορούμε να το συναντήσουμε σ’ όλα τα items, όμως φέτος την καρδιά των fashionistas φαίνεται πως έχει κλέψει το λινό παντελόνι. Από την άλλη πλευρά, ένα total linen outfit θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα σας χαρίσει την απαραίτητη ευελιξία day to night.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε λινά παντελόνια σε γήινες αποχρώσεις που είναι τέλεια για το vacation style σας, σε έντονα χρώματα για casual εμφανίσεις και λινά παντελόνια με πιέτες που είναι must για το ντύσιμο στο γραφείο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να βρείτε λινά παντελόνια σε διαφορετικές γραμμές, ώστε να επιλέξετε το ιδανικό ανάλογα με τον σωματότυπό σας.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε λίγη παραπάνω στιλιστική έμπνευση, οι influencers μόδας έχουν να σας προτείνουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να εντάξετε το λινό παντελόνι στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allana Davison (@allanaramaa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah & Philippa (@wearetwinset)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audrey 🌞 (@mmequeenb)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMELIE LINDMARK (@emitaz)