Υπάρχουν κάποια άτομα της «παραδοσιακής» σχολής που υποστηρίζουν πως το χέρι που φέρει τη βέρα (αριστερό ή δεξί ανάλογα με το status) πρέπει να προορίζεται μόνο για το δαχτυλίδι των αρραβώνων και τη γαμήλια βέρα. Αλλά την εποχή του mix & match λίγο βαρετό δεν είναι αυτό;

Με αυτή την άποψη μάλλον συμφωνούν δύο διάσημες κυρίες που φανέρωσαν μέσω των Instagram λογαριασμών τους πως επέλεξαν να συνδυάσουν τις βέρες τους με άλλα δαχτυλίδια.

Η Kate Bosworth διαθέτει μια μοναδική αίσθηση του στυλ και επειδή σχεδιάζει κοσμήματα έπρεπε να βρει έναν τρόπο να συνδυάσει το δαχτυλίδι αρραβώνων και τη βέρα της με άλλα δαχτυλίδια. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την τάση με τα midi rings και συνδύασε τις βέρες της με διακριτικά χρυσά δαχτυλίδια δεμένα με μπλε πέτρα λάπις (lapis lazuli-ημιπολύτιμος) λίθος και μικρά διαμάντια, ενώ το μικρό midi ring που φορά χαμηλά στο μεσαίο δάχτυλο φέρει μόνο μικρά διαμάντια. Όλα τα δαχτυλίδια πλαισιώνουν μοναδικά το art-deco δαχτυλίδι αρραβώνων της.

H Lauren Conrad μάλλον θέλησε να δώσει έμφαση στο συμβολισμό του δαχτυλιδιού με το οποίο της έκανε πρόταση ο αγαπημένος της γι’αυτό και το συνδύασε με ένα χρυσό midi ring που έφερε το σχέδιο της λέξης «love».

Και οι δύο celebrities βασίστηκαν σε ένα κοινό στοιχείο για να κάνουν τους συνδυασμούς των δαχτυλιδιών (η Bosworth στο δέσιμο με διαμάντια και η Conrad στο χρυσό μέταλλο).