Για το στυλ των Γαλλίδων έχουμε γράψει πολλές φορές. Όταν, λοιπόν, αυτό το ανεπιτήδευτο των Γαλλίδων συναντά το καλοκαίρι, το αποτέλεσμα γίνεται ο ορισμός της καλοκαιρινή ανεμελιάς, και αβίαστης κομψότητας.

Αν, εστιάσουμε στα φορέματα που επιλέγουν για το καλοκαίρι οι κομψές Γαλλίδες, θα δούμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια στα οποία δείχνουν την προτίμησή τους κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Ανάμεσα στις σταθερές επιλογές τους, ανακαλύπτουμε τα διαχρονικά λευκά φορέματα, που αποτελούν staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, αλλά και τα μαύρα φορέματα, που αν και συχνά δεν συστήνονται για τα looks του καλοκαιριού.

Στη ντουλάπα των Γαλλίδων για το καλοκαίρι θα βρείτε, επίσης, πολλά εμπριμέ φορέματα, ιδίως αυτά με φλοράλ μοτίβα, που αγαπούν πολύ. Τα φλοράλ όπως και τα πουά μοτίβα συχνά συνοδεύουν επιλογές τους που διακρίνονται από μία ρετρό διάθεση, ενώ και το ρομαντικό στυλ έχει μια θέση στην ντουλάπα τους.

Επίσης, οι Γαλλίδες αγαπούν τα crochet φορέματα καθώς και τα slip dresses που ο μίνιμαλ χαρακτήρας τους ταιριάζει πολύ στο ύφος του french chic.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirjam Flatau (@mija_mija)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @camillecharriere

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Damas (@jeannedamas)