Αν το μεταφορικό μέσο στο επόμενο ταξίδι σου θα είναι το αεροπλάνο, τότε όποιο και να είναι το στυλ σου, πρέπει κάποια συγκεκριμένα κομμάτια να μην τα προτιμήσεις και να τα αφήσεις στην ντουλάπα σου.

Δες ποια είναι αυτα:

Περίπλοκα items

Πρέπει να σκέφτεσαι ότι ενδεχομένως να κάθεσαι αρκετές ώρες -ακόμα και οι δύο είναι πολλές- και φυσικά δεν πρέπει να παραμελήσεις το ότι η τουαλέτα του αεροπλάνου είναι μικρή. Αυτό σημαίνει ότι κάτι περίπλοκο και ιδιότροπο όπως το αγαπημένο σου jumpsuit θα σε δυσκολέψει να το βγάλεις σε ένα μικρό χώρο. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις να φορέσεις κοντή φούστα ή φόρεμα γιατί δεν θα νιώθεις καθόλου άνετα.

Καλοκαιρινά ρούχα

Ακόμα και στον πιο εξωτικό προορισμό να πηγαίνεις, δεν πρέπει να παραμελήσεις την θερμοκρασία που θα έχει το αεροπλάνο. Χαμηλή δηλαδή. Κράτησε τα σούπερ καλοκαιρινά σου ρούχα για τις διακοπές και προτίμησε κάτι πιο ζεστό για την διάρκεια του ταξιδιού.

Υφασμάτινα ρούχα που προκαλούν φαγούρα

Όταν θα διαλέγεις το ιδανικό outfit για το αεροπλάνο, μην επιλέξεις υφασμάτινα που μπορεί να προκαλέσουν φαγούρα. Θα σε ενοχλεί πολύ στο αεροπλάνο. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας κάνουν το δέρμα ευαίσθητο και αυτά τα υφασμάτινα γίνονται ακόμα πιο άβολα απ’ ότι είναι κανονικά.

Άβολα παπούτσια

Μόνο άνεση πρέπει να έχουν τα παπούτσια που θα επιλέξεις. Ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν με το υπόλοιπο outfit. Δεν ξέρεις πόσο μακριά μπορεί να είναι η πύλη σου, οπότε να χρειάζεται να περπατήσεις αρκετά για ως εκεί. Οπωσδήποτε δηλαδή πρέπει να αποφύγεις τα ψηλοτάκουνα. Όπως επίσης δεν πρέπει να φορέσεις τα παπούτσια που σου είναι στενά γιατί η πίεση του αεροπλάνου θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Οποιοδήποτε έντονο άρωμα

Οι υπόλοιποι επιβάτες δεν φταίνε σε τίποτα να μυρίζουν το έντονο άρωμα που θα φοράς εσύ. Επέλεξε ένα πολύ ελαφρύ ή περίμενε να φτάσεις στον προορισμό σου για να βάλεις απ’ το αγαπημένο σου.