Το TOMMYNOW «DRIVE» ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με την παγκόσμια πρέσβειρα του brand, Gigi Hadid και looks για άντρες και γυναίκες που είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορά, χάρη σε ένα εμπορικό δίκτυο σε πάνω από 70 χώρες.

Το πλήρως ανανεωμένο show εμπειριών TOMMY NOW για την Άνοιξη του 2018, ένωσε τη μόδα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, γιορτάζοντας τη συνεργασία μεταξύ της Tommy Hilfiger και της Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Εμπνευσμένο από την αγάπη του Tommy Hilfiger για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το show συνδύασε την ταχύτητα και την αμεσότητα με μία vintage νοσταλγία.

Το TOMMY NOW για την Άνοιξη 2018, το τέταρτο fashion show της εταιρείας γι’ αυτή τη σεζόν, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Milan Fashion Week, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Milano Congressi.

Πατώντας στην επιτυχία των πρώτων τριών show TOMMYNOW, η επίδειξη της Άνοιξης 2018 βασίστηκε στo χαρακτηριστικό «See now, Buy Now» concept της Tommy Hilfiger, καθώς όλα τα look της πασαρέλας ήταν άμεσα διαθέσιμα για αγορά μέσω ενός συστήματος καναλιών σε πάνω από 70 χώρες.