Ο οίκος Yves Saint Laurent Beaute πραγματοποίησε ένα λαμπερό event στο The Boiler House του Λονδίνου και παρουσίασε το νέο project «YSL Loves your Lips» με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, Cara Delevingne. Η Cara εμφανίστηκε στις καμπάνιες του τα δύο τελευταία χρόνια και συνεχίζει να αναλαμβάνει και πάλι το βασικό της ρόλο.

Τα χαρακτηριστικά της φρύδια και το επιβλητικό της βλέμμα ήταν αρκετά ώστε να ξεκινήσει την καριέρα της το 2009 όταν δηλαδή ήταν μόλις 16 ετών. Το 2011, η London Evening Standard, την συμπεριέλαβε ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή χάρη στην έντονη δραστηριότητα της στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, όπου έχει περισσότερους από 80 εκατομμύρια followers.

Το 2014, η Cara ήταν το πρώτο μοντέλο που έλαβε για 2η συνεχή χρονιά το βραβείο «Model of the Year» στα British Fashion Awards ενώ εκτός από το μόντελινγκ κάνει τα πρώτα της βήματα και στην υποκριτική από το 2012 με την συμμετοχή της στην ταινία «Αnna Karenina» σε σκηνοθεσία του Joe Wright και πρωταγωνιστές τους Keira Knightley και Jude Law.

Η ίδια τονίζει: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που εκπροσωπώ την τολμηρή, σύγχρονη γυναίκα Yves Saint Laurent Beauté. Είναι μια άποψη της θηλυκότητας με την οποία είμαι στενά δεμένη και είμαι χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή».