Η Chiara Ferragni με αφορμή τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Σαν Ρέμο, έκανε μερικές statement εμφανίσεις που είχαν την υπογραφή του οίκου Dior, στέλνοντας ισχυρά μηνύματα προς όλες τις γυναίκες!

Σε μία από αυτές τις εμφανίσεις είδαμε την Ιταλίδα influencer με ένα nude dress φτιαγμένο στο ατελιέ Υψηλής Ραπτικής του Dior, το οποίο στέλνει ένα μήνυμα για την απελευθέρωση του σώματος. Το σώμα της Ferragni δείχνει τόσο φυσικό και απελευθερωμένο από την ντροπή, που πάντα επέβαλλαν στο γυμνό γυναικείο σώμα ξεκινώντας από την Εύα, την πρώτη γυναίκα στην ιστορία που αισθάνθηκε ντροπή.

Η Ferragni ήθελε να δώσει φωνή σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο που υφίστανται απαγορεύσεις και κακοποιήσεις, σε όλες εκείνες που λένε ότι το σώμα τους προκαλεί ντροπή.

Από τις πιο ωραίες statement εμφανίσεις ήταν κι αυτή που έκανε η Ferragni μαζί με την κόρη της.

Μαμά και κόρη πόζαραν στον φακό σε μια φωτογράφιση που σκοπό έχει να απελευθερώσει τις νέες γενιές από τα έμφυλα στερεότυπα, στα οποία πολλές γυναίκες νιώθουν παγιδευμένες.

Το φόρεμα που φοράει η Chiara Ferragni είναι Dior και αντιπροσωπεύει την ελπίδα να σπάσει τις συμβάσεις που επιβάλλει η πατριαρχία.