Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας και η Brigitte Macron συναντήθηκαν στο Παρίσι. Οι δύο κυρίες έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης Sculpting the Senses της Iris van Herpen στο Musee des Arts Decoratifs στο Παρίσι, Γαλλία στις 28 Νοεμβρίου.

Η βασίλισσα Μάξιμα θέλησε να τιμήσει την Ολλανδή designer Iris van Herpen Official γι’αυτό και φόρεσε μία ονειρεμένη δημιουργία της. Ολοκλήρωσε το σύνολο με τσάντα Dior και ψηλοτάκουνα πέδιλα Αquazzura.

Από την άλλη η Brigitte Macron πόνταρε στο δικό της signatute ύφος. Επέλεξε ένα total white look με φόρεμα και ασορτί πανωφόρι.

Η 39χρονη Ολλανδή σχεδιάστρια μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Τρίτη καθώς εγκαινίαζε την έκθεση της δουλειάς της, Iris van Herpen: Sculpting the Senses, στο Παρίσι.

«Η μόδα μπορεί να είναι μια διανοητική έκφραση, κάτι που ξεπερνά την ομορφιά», είπε ο Van Herpen στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Μπορεί να συνδεθεί με όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Με την αρχιτεκτονική, την επιστήμη, τη βιολογία, τη φύση, με ό,τι έχει σημασία», πρόσθεσε.

Η Van Herpen υπήρξε πρωτοπόρος στη συγχώνευση ενός ευρέος φάσματος τεχνολογιών με τη ραπτική. Ήταν μια από τις πρώτες designers που παρουσίασε φορέματα με τρισδιάστατη εκτύπωση και έχει δανειστεί ιδέες από τη μικροσκοπική φωτογραφία, την αρχιτεκτονική και πολλούς άλλους τομείς.