Η UGG για την άνοιξη του 2021,  θέλοντας να ενισχύσει τη βιωσιμότητα, λάνσαρε μια ολοκαίνουρια συλλογή με τίτλο «Plant Power», με ένα ένα καινοτόμο στυλ υποδημάτων από φυσικά υλικά.

Παράλληλα η UGG δημιούργησε και μία ειδική ιστοσελίδα, την feelgoodfuture.ugg.com, όπου προάγει τη βιωσιμότητα, διατυπώνοντας τους μακροπρόθεσμους στόχους και τη δέσμευση της εταιρείας προς τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Ως εξέλιξη λοιπόν αυτού του σημαντικού προγράμματος, η UGG λανσάρει τη συλλογή Plant Power.

Διατηρώντας την μοντέρνα εμφάνιση και την χαρακτηριστική, μαλακή και cozy αίσθηση της ολοένα και πιο δημοφιλούς συλλογής Fluff της UGG, τα Fluff Sugar Sandals της συλλογής Plant Power συνδυάζουν μια οικεία αισθητική με μια πιο φιλική προς το περιβάλλον ποικιλία υλικών όπως το ζαχαροκάλαμο, το φυσικό καουτσούκ από το δέντρο Hevea, την φυσική κάνναβη και την καινοτόμα ίνα TENCEL ™ Lyocell που προέρχεται από δέντρα που η διαχείρισή τους γίνεται υπεύθυνα και με περιβαλλοντική συνείδηση.

Η ιδιαίτερα μαλακή τους αίσθηση προέρχεται από το χνούδι του φυτικού TENCEL™ Lyocell, ενός υλικού που κατασκευάζεται από ξυλοπολτό που μετατρέπεται σε αναγεννημένες κυτταρινικές ίνες προερχόμενες από υπεύθυνα συλλεχθέντα δέντρα, ενώ διατίθενται σε τέσσερις λαχταριστές αποχρώσεις, οι οποίες βασίζονται σε μια συνειδητή διαδικασία βαφής με φυσικά υλικά.

Παράλληλα, η συσκευασία της Plant Power συλλογής προσαρμόζεται έτσι ώστε να αποστέλλονται χωρίς να χρειάζεται επιπρόσθετο περιτύλιγμα από τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, μια ενέργεια που έχει σώσει μέχρι τώρα 1.716.603 δέντρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!