Η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους Άγγλους αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. 

Η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου πέθανε ειρηνικά στο ανάκτορο του Μπαλμόραλ, ένα χρόνο και λίγους μήνες μετά από τον σύζυγό της Φίλιππο.

Χιλιάδες συγκινητικά μηνύματα πλημμύρισαν το διαδίκτυο για τη βασίλισσα Ελισάβετ καθώς και αφιερώματα αλλά και κείμενα για το έργο και την προσωπικότητά της. Ο κόσμος τη Μόδας την αποχαιρετά με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Ο οίκος Dior θυμάται ότι  το 1947, η νεαρή πριγκίπισσα Ελισάβετ ήταν μεταξύ των πρώτων που ανακάλυψε το New Look που τότε είχε λανσάρει ο Christian Dior, στο Λονδίνο, δημιουργώντας έναν δεσμό μεταξύ του Dior και του Ηνωμένου Βασιλείου που έχει αντέξει από τότε.

Η Donatella Versace συνόδευσε τη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Χάσαμε μία από τις πιο σπουδαίες γυναίκες του κόσμου».

H Mary Katrantzou γράφει ότι είναι ευγνώμων που είχε την τιμή να συναντήσει!

O oίκος Erdem την χαιρετά γράφοντας ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ την εξαιρετική της κληρονομιά και τη δύναμή της.

«Η αληθινή χάρη είναι σπάνια και θα γίνει αισθητή πιο βαθιά μέσα από την ανάμνηση της αξιοπρέπειας, της δύναμης και της ελπίδας της» γράφει ο οίκος Gucci.

Ο οίκος Alexander Mc Queen γράφει πόσο λυπάται για τον χαμό και στέλνει την αγάπη του στην βασιλική οικογένεια.

H Viviene Westwood γράφει ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για την Βασίλισσα για το δύσκολο έργο της και υπογραμμίζει ότι της χρωστάνε ευγνωμοσύνη σαν λαός για την αφοσίωσή της τόσα χρόνια.

H Victoria Beckham την αποχαιρετά και τονίζει ότι θα την θυμούνται πάντα για την σταθερή πίστη της.

O oίκος Burberry δηλώνει την βαθιά του λύπη για τον χαμό της!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!