Η μούσα του οίκου Valentino, Zendaya πρωταγωνιστεί στην πολυσυζητημένη συλλογή του οίκου «Pink PP», η οποία είναι αφιερωμένη σε ένα χρώμα: το φούξια.  Για να είμαστε πιο ακριβής, το PP ροζ το δημιούργησε ο Pierpaolo Piccioli σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χρώματος Pantone.

Την προαναγγελία της καμπάνιας, που θα αποκαλυφθεί την ερχόμενη εβδομάδα, έκανε ο ίδιος ο οίκος δίνοντας στη δημοσιότητα κάποιες λήψεις που φανερώνουν τους πρωταγωνιστές. Η μία είναι η Zendaya, που φωτογραφίζεται φορώντας monochromatic φούξια σύνολα από τη συλλογή «Pink PP», ενώ ο έτερος πρωταγωνιστής είναι ο διάσημος οδηγός της Φόρμουλα 1 Lewis Hamilton, ο οποίος επίσης φωτογραφίζεται ντυμένος σε Pink PP και με φούξια φόντο, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες κρατά απλά ένα αθλητικό παπούτσι της συλλογής. 

Θυμίζουμε πως η Zendaya και ο Sir Lewis Hamilton βρέθηκαν στην front row του show για την παρουσίαση της «Pink PP» στο Παρίσι τον Μάρτιο. 

Ο οίκος προλογίζει την καμπάνια του λέγοντας, «Valentino Pink PP collection, μία μοναδική απόχρωση προσφέρει ένα θριαμβευτικό statement το οποίο βασίζεται στη μοναδικότητα», ενώ χρίζει πρωταγωνίστρια της Zendaya αποκαλώντας την «ατρόμητη και προοδευτική Valentino ντίβα». 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!