Αυτά είναι τα top fitness trends για το 2018!

Αυτά είναι τα top fitness trends για το 2018!

Μια από τις κινητήριες δυνάμεις για να παραμείνουμε υγιείς και σε φόρμα αποτελεί η εμφάνιση νέων τάσεων στην γυμναστική που λίγο ή πολύ διαφέρουν από τους κλασσικούς τρόπους γυμναστικής.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βαριούνται εύκολα και τα παρατάνε απλώς επειδή δεν έχουν την διάθεση να κάνουν την ίδια προπόνηση για πολύ καιρό. Αν λοιπόν είσαι και εσύ ένας από αυτούς ή απλά σου αρέσει να ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις είμαστε εδώ για εσένα.

Ψάξαμε, ρωτήσαμε και ανακαλύψαμε ποια είναι τα ανερχόμενα fitness trends του 2018 για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Πάμε να τα δούμε:

Επιστροφή στα παιχνίδια

Ενώ τα push-ups αδιαμφισβήτητα κάνουν δουλειά και βελτιώνουν όχι μόνο την υγεία αλλά και την εμφάνισή μας, οι ψυχολόγοι πιστεύουν σθεναρά πως η επιστροφή στην παιδική ηλικία είναι ένα hot trend για το 2018.

Ολοένα και περισσότερο κερδίζουν έδαφος τα ομαδικά μαθήματα κατά τα οποία οι ενήλικες παίζουν διάφορα παιχνίδια, τύπου Nomads, και μέσα από αυτά ξεσπάνε ενώ ταυτόχρονα γυμνάζονται και γυρνούν στα ανέμελα, παιδικά τους χρόνια. Αυτό συμβαίνει καθώς οι άνθρωποι πλέον έχουν ανάγκη όχι μόνο από άσκηση και σωματική ευεξία αλλά και από ξεγνοιασιά.

Live streaming μαθήματα

Μολονότι και στις μέρες μας υπάρχουν live streaming μαθήματα στο ερχόμενο έτος προβλέπεται αστραπιαία αύξηση της παρακολούθησης τους. Κάτι που θα συμβεί καθώς οι άνθρωποι που δουλεύουν από το σπίτι πληθαίνουν μέρα με τη μέρα και δύσκολα θα σπαταλήσουν χρόνο για κάτι που μπορούν να το κάνουν από το σαλόνι τους.

Έτσι, το ευχάριστο περιβάλλον, η online συναναστροφή με άλλους ανθρώπους είναι κάτι που βοηθά να γυμναστείς ενώ ταυτόχρονα σου σώζει πολύ χρόνο.

Γυμναστική με κατοικίδια

Είτε πρόκειται για ένα απλό τρέξιμο στο πάρκο με το αγαπημένο σου σκυλάκι είτε για ένα μάθημα yoga με την γατούλα σου οι ειδικοί προβλέπουν ότι πρόκειται για μια κατάσταση η οποία θα επικρατήσει το 2018 και θα είναι κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό. Καθώς οι άνθρωποι πλέον δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους το να αφιερώνουν χρόνο σε 2 πράγματα που αγαπάνε ταυτόχρονα είναι κάτι ιδανικό!Boxing

Το 2017 υπήρξε μια γενικότερη τάση προς την πυγμαχία και τα αθλήματα όπως το boxing. Έτσι, οι ειδικοί προβλέπουν ότι αυτή η τάση θα φτάσει στο αποκορύφωμα προς το boxing είτε στο σπίτι, είτε σε ιδιωτικό γυμναστήριο είτε σε ομαδικά μαθήματα θα υπάρξουν τόνοι περισσότερων γυναικών που θα σηκωθούν από το σπίτι και θα θέλουν να μάθουν   να ρίξουν μια γροθιά στο σάκο.

Οι διάσημες σταρ όπως η Adriana Lima κάτι  ξέρει και το έχει ως αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησής της.


Οικογενειακά μαθήματα γυμναστικής

Επειδή όπως είπαμε και πιο πάνω ο έλευθερος χρόνος μειώνεται συνεχώς και έτσι ο χρόνος που περνούν οι γονείς με τα παιδιά τους πρέπει να είναι ποιοτικός. Γιατί λοιπόν να μην περνάνε χρόνο που να έχει οφέλη και για τους 2;

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι ήδη τα μαθήματα που πραγματοποιούνται με αυτή τη μορφή είναι πολύ διάσημα. Δεν βοηθούν μόνο στην σωματική άσκηση αλλά και στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας και στην δημιουργία καλύτερης διάθεσης.

Test DNA για τις καλύτερες αποδόσεις

Το test DNA έχει γίνει πιο δημοφιλής από ποτέ κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Το 2018, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αρχίσουν να λαμβάνουν τις γνώσεις τους για την υγεία και την ευεξία στο επόμενο επίπεδο με τα γενετικά τους δεδομένα.

Η υπόσχεση των γενετικών δοκιμασιών είναι ότι μπορεί να πει περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο είσαι χτισμένις, έτσι ώστε να μπορείς να προσαρμόσεις τον τρόπο ζωής σου ώστε να ταιριάζει με τη βιολογία – και τελικά να αλλάξεις την προπόνησή σου για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα.

Καλύτερες εφαρμογές και τεχνητή νοημοσύνη

Οι βασικοί παράγοντες διαφοροποίησης που προσελκύουν τους χρήστες στις εφαρμογές των κινητών είναι το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, η αφοσίωση στην κοινότητα και η εξατομίκευση (AI).

Επίσης, πιθανότατα θα δεις περισσότερους λάτρεις της γυμναστικής για τις νέες εφαρμογές του νέου έτους. Βλέπουμε μια τεράστια αύξηση στον αριθμό των χρηστών που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για το περιεχόμενο για κινητά για κινητά, οπότε αναμένουμε από τους προγραμματιστές εφαρμογών να γίνουν όλο και πιο περίπλοκοι για την προσφορά διαφορετικών τύπων πληρωμένου περιεχομένου.

Scroll To Top