Αυτές είναι οι καλύτερες ασκήσεις για στητό στήθος!

Αυτές είναι οι καλύτερες ασκήσεις για στητό στήθος!

 

Λίγες  είναι οι γυναίκες που είναι ευχαριστημένες με το στήθος τους. Κάποιες θα ήθελαν πιο μεγάλο στήθος, κάποιες πιο μικρό, κάποιες διαφορετικό σχήμα.

Αν και εσύ επιθυμείς πιο στητό στήθος, χωρίς ωστόσο να χάνει τη φυσικότητά του, τότε δεν έχεις παρά να εκτελέσεις τις παρακάτω ασκήσεις που στοχεύουν ειδικά στην ανόρθωση του στήθους.

Άσκηση 1η

Για να τονίσεις το άνω τμήμα του στήθους, ξάπλωσε ανάσκελα και κάνε κάμψεις ανεβάζοντας τα πόδια σου σε πιο ψηλό σημείο από αυτό του στήθους. Για να διαβαθμίσεις τη δυσκολία, ξεκίνα ακουμπώντας τα γόνατα και τελείωσε στηριζόμενη στις μύτες των ποδιών σου.

Άσκηση 2η

Κράτα μία λαστιχένια μπάλα ανάμεσα στις παλάμες σου στο ύψος του στήθους σου και άσκησε ίδια δύναμη και με τα δύο χέρια σου προς τη μέσα μεριά.

Άσκηση 3η

Κράτα ένα λάστιχο από τις λαβές και πάτησε με το πόδι σου στη μέση του. Αρχική στάση της άσκησης είναι οι αγκώνες να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών στο άνοιγμα των ώμων και σε ύψος όσο αυτοί. Επίσης, έχε τους πήχεις σου παράλληλους. Η άσκηση ξεκινά με την πίεση στο λάστιχο και την προσπάθειά σου να το σπρώξεις προς τα πάνω.

Άσκηση 4η

Μοιάζει πολύ με το άνοιγμα της εφημερίδας. Ξάπλωσε ανάσκελα κρατώντας από ένα αλτηράκι σε κάθε χέρι. Οι παλάμες σου να βρίσκονται πάνω από τους ώμους. Άνοιξε τα χέρια σου μέχρι αυτά να φθάσουν στην ίδια ευθεία με το σώμα σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top