Η νέα συλλογή της Nike με αθλητικά ρούχα για την εγκυμοσύνη

Η νέα συλλογή της Nike με αθλητικά ρούχα για την εγκυμοσύνη

 

Η Nike αποφάσισε να κάνει για μία ακόμη φορά τη διαφορά, δημιουργώντας μια σειρά αθλητικών ρούχων αποκλειστικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης, ώστε οι γυναίκες να μη σταματήσουν λεπτό να κάνουν αυτό που αγαπούν με άνεση.

 Η Carmen Zolman, διευθύντρια σχεδιασμού της Nike τόνισε ότι η σειρά  Nike (M) ήταν μια ιδέα των γυναικών που εργάζονται στον τομέα του σχεδιασμού και της παραγωγής και δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις πραγματικές ανάγκες για άθληση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η σειρά  Nike (M), περιλαμβάνει τέσσερα συνολικά κομμάτια, τα οποία μπορούν και προσαρμόζονται στις πολλές αλλαγές που περνάει το σώμα μιας γυναίκας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη.

Αθλητικά μπουστάκια, τα οποία διευκολύνουν τον θηλασμό, ένα κολάν με τέλεια εφαρμογή, ένα tank top και ένα fleece μπουφάν, το οποίο προσαρμόζεται, αφήνοντας χώρο για τη μεγάλη κοιλιά των τελευταίων μηνών της κύησης.

Η σειρά Nike (M) απευθύνεται σε μία μεγάλη γκάμα γυναικών με διαφορετικά fitness επίπεδα, από επαγγελματίες αθλήτριες μέχρι και γυναίκες που θέλουν απλώς να περπατούν χαλαρά στη γειτονιά τους.

Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, η εταιρεία ερεύνησε και ανέλυσε πάνω από 150.000 γυναικείους σωματότυπους και ήρθε σε στενή επαφή με 30 αθλήτριες, άλλες στην περίοδο της εγκυμοσύνης και άλλες της λοχείας. Εξέτασε 70 διαφορετικά υλικά για την αντοχή, την ελαστικότητά τους αλλά και το πώς αντιδρούν στην έντονη εφίδρωση, με σκοπό να καταλήξουν στο καταλληλότερο και πιο φιλικό προς το σώμα μιας εγκύου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top