Η Selena Gomez μοιράστηκε στο TikTok την ρουτίνα γυμναστικής της

Η Selena Gomez μοιράστηκε στο TikTok την ρουτίνα γυμναστικής της

 

Η Selena Gomez πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε ένα βίντεο της προπονητικής της ρουτίνας στο TikTok γράφοντας, «Αισθάνομαι υπέροχα, αλλά..».

Στο βίντεο, η 28χρονη ηθοποιός, φαίνεται να κάνει έναν συνδυασμό γυμναστικής επικεντρωμένη στα πόδια, χρησιμοποιώντας βαράκια για περισσότερη καύση λίπους.

Η Selena το Νοέμβριο του 2020 σε συνέντευξη της παραδέχτηκε, ότι δεν της αρέσει πολύ να κάνει γυμναστική, αλλά θα βρει έμπνευση στο διαδίκτυο όταν τη χρειάζεται.

«Δεν μου αρέσει να αθλούμαι, αλλά βάζω στο YouTube βίντεο και κάνω προπόνηση. Οτιδήποτε, από παλιά βίντεο προπόνησης έως τα πιο πρόσφατα», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

@selenagomez

Feeling great…but also 😅

♬ swing lynn - ✮❦lovdfilmz❦✮⋆

 

Όμως, όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ρουτίνας της, η Selena την αλλάζει για να διατηρεί τα πράγματα διασκεδαστικά, όπως είπε η προσωπική γυμνάστριά της, Amy Rosoff Davis, στο Cosmopolitan - και δεδομένου του πρόσφατου TikTok της, η τραγουδίστρια εξακολουθεί να ακολουθεί αυτή τη μέθοδο .

Εκτός από τις μέρες με πιο έντονη προπόνηση και πεζοπορίες, υπάρχουν επίσης μερικές μέρες που η Selena προτιμά να χαλαρώσει με γιόγκα και stretching. Η Amy εξήγησε επίσης ότι λέει στην τραγουδίστρια να προσέχει πώς αισθάνεται κάθε μέρα και να προσαρμόζει ανάλογα τις δραστηριότητές της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top