Είστε νέα μαμά; Να γιατί πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως yoga

Είστε νέα μαμά; Να γιατί πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως yoga

Ας το παραδεχτούμε: ως νέα μαμά έχετε πολλά στο μυαλό σας! Το σώμα σας έχει περάσει τόσα πολλά που προσπαθεί να επανέλθει.

Προσαρμόζεστε σε ένα νέο πρόγραμμα ύπνου (λιγότερο σε ώρες από πριν) και ασχολείστε με τις απαιτήσεις της σίτισης και της φροντίδας του νέου μέλους της οικογένειά σας.

Με τις ορμόνες στα ύψη και τα νέα δεδομένα δεν έχετε κανένα κίνητρο να βγείτε έξω από το σπίτι.
Ωστόσο, πρέπει να δημιουργήσετε χρόνο για τον εαυτό σας και να βγείτε έξω γιατί είναι τόσο κρίσιμο για την ψυχική και σωματική σας ευεξία. Τα μαθήματα yoga για μαμάδες είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει μια νέα μαμά για να αισθανθεί καλύτερα.1. Δέσιμο μαμάς - παιδιού

Ένας από τους κύριους λόγους για να γραφτείτε σε μια τάξη yoga νέας μαμάς είναι για να εξερευνήσετε νέους τρόπους ώστε να ενισχύσετε το δέσιμο με το μωρό σας. Σίγουρα ξοδεύετε πολύ χρόνο με το μωρό στο σπίτι, αλλά έχοντας ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάθε εβδομάδα για να βγείτε έξω δοκιμάζοντας απαλές και παιχνιδιάρικες κινήσεις θα σας βοηθήσουν να μάθετε να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο, παρέχοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση ασφάλειας στο μωρό.

2. Αυξήστε την εγκεφαλική δραστηριότητα

Μια μαμά που στερείται τον ύπνο της μπορεί να αρχίσει να ξεχνά από την κούραση. Δαπανώντας κάποιο χρόνο κάνοντας yoga και διαλογισμό βοηθάτε στην αύξηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας.

3. Αυξήστε τη δύναμη και τα επίπεδα ενέργειας

Ένα από τα πιο προφανή οφέλη της yoga είναι η σωματική άσκηση. Έχοντας το μωρό αγκαλιά όλη την ημέρα μπορεί να βλάψει την πλάτη σας. Η άσκηση σας ενδυναμώνει βελτιώνοντας τη στάση του σώματος σας και στην αύξηση των ενεργειακών σας επιπέδων.

4. Βελτιώστε τον ύπνο

Οι τεχνικές αναπνοής και η διαλογιστική κατάσταση που ασκείται στα μαθήματα yoga μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα τη νύχτα. Η έρευνα έχει δείξει μάλιστα ότι βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας. Αλλά μάντεψε τι! Όχι μόνο βοηθά τη μαμά να πάρει έναν απαραίτητο υπνάκο, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθά και τα μωρά να κοιμούνται καλύτερα. Win-win κατάσταση!

Scroll To Top