Με αυτό το app θα υπολογίζετε τις θερμίδες που καταναλώνετε

Με αυτό το app θα υπολογίζετε τις θερμίδες που καταναλώνετε

 

Σίγουρα, το να γνωρίζουμε πόσες θερμίδες καταναλώνουμε ημερησίως είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες, ώστε να μπορούμε να διατηρήσουμε ένα υγιές σωματικό βάρος αλλά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο στην πράξη, δεδομένης της αρκετά κουραστικής ρουτίνας μας.

Ωστόσο υπάρχει ένα app που μπορεί να το κάνει για εμάς!

Το Yazio, με εύκολο template και η δυνατότητα προσαρμογής στις εξατομικευμένες ανάγκες σας, σας βοηθάει να θέτετε από την αρχή τους κατάλληλους στόχους, αναφορικά με τη μυϊκή σας ενδυνάμωση ή την απώλεια βάρους.

Η free version παρέχει τη δυνατότητα αποστολής υπενθυμίσεων και έξυπνων tips , συστήνει τη διανομή των θερμίδων σε κυρίως γεύματα και σνακ, ενώ διαθέτει πολλές επιλογές σχετικά με τη μεριδοποίηση ( τεμαχία, φλιτζάνια, γραμάρια κ.α).

Η premium version δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας ως βηματομετρητή ή συγχρονισμό με το fitbit, παρακολούθηση της κατανάλωσης νερού, καταγραφής των συναισθημάτων αλλά και πρόσβαση σε βάση δεδομένων με συνταγές. Τέλος, δίνει πρόσβαση σε βιντεοσκοπημένα προγράμματα γυμναστικής. Διαθέσιμο για Android & iOS.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top