Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με τη βοήθεια της βεντούζας

Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με τη βοήθεια της βεντούζας

 

Η κυτταρίτιδα, αν και είναι ένα συχνό φαινόμενο το οποίο παρατηρείται στο σώμα σχεδόν κάθε γυναίκας, δεν παύει μέχρι στιγμής να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα προς συζήτηση θέματα. Πώς να την εξαλείψω; Πρέπει να αδυνατίσω; Τι να μην τρώω; Ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσω; Ποιες ασκήσεις είναι οι κατάλληλες;

Μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτή αφενός με διατροφή και γυμναστική ώστε να μειώσουμε το ποσοστό λίπους στο σώμα μας και να κάνουμε το δέρμα μας πιο ελαστικό και σφριγηλό και αφετέρου χρησιμοποιώντας βεντούζες.

Οι βεντούζες και το μασάζ που κάνουμε στις προβληματικές περιοχές με αυτές, αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος -γεγονός που προλαμβάνει και τις ραγάδες, προωθούν την κυκλοφορία του αίματος, αποτοξινώνουν ενώ παράλληλα χαλαρώνουν τους μυς.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προμηθευτείτε μία ή και δύο βεντούζες σιλικόνης που θα βρείτε σίγουρα σε καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς αλλά και στο διαδίκτυο και να ξεκινήσετε τη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας μόνες σας στο σπίτι.

Ακόμη, θα χρειαστείτε ένα λαδάκι σώματος για να είναι πιο εύκολη η θεραπεία με τις βεντούζες και φυσικά θα πρέπει να είστε συνεπείς και να κάνετε μασάζ με τις βεντούζες στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ξεκινήστε από τώρα για να δείτε τα αποτελέσματα μέχρι να βάλετε το μαγιό σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top