Τα fitness trends που θα μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά

Τα fitness trends που θα μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά

 

Είναι γεγονός πως στον χώρο της γυμναστικής τα τελευταία χρόνια οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πως οι νέες τεχνολογίες κάνουν ακόμη πιο δημιουργικούς τους wellness gurus. Αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που ορκίζονται στις κλασικές επιλογές, αυτό που αρχίζει να επικρατεί είναι η εξατομίκευση.

Ορίστε τους δικούς σας στόχους, ξεπεράστε τα όριά σας και θα ανακαλύψετε πως τελικά το πάθος για υγιεινή ζωή και καλή φυσική κατάσταση θα σας κάνει να πείτε «ναι» σε οτιδήποτε πρωτοποριακό επικρατεί.

Ανακαλύψτε τα top fitness trends για το 2020!

Recovering γυμναστική

Για χρόνια συνηθίζαμε να κάνουμε σκληρή γυμναστική,προσπαθώντας να χάσουμε θερμίδες και κιλά χωρίς να ενδιαφερόμαστε για την φροντίδα του σώματος προκαλώντας πολλές φορές και τραυματισμούς. Πλέον δίνουμε έμφαση όχι μόνο στην γυμναστική αλλά και στις θεραπείες που κάνουμε μετά την γυμναστική όπως είναι οι κρυοθεραπείες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των μυϊκών ομάδων.

Plant Diet

Αν περιορίσουμε τις ποσότητες κρέατος που καταναλώνουμε καθημερινά θα δούμε τεράστια διαφορά στο σώμα μας, στην υγεία μας αλλά και στο περιβάλλον. Αυτό το έχουν αντιληφθεί και τα fast-food μαγαζιά και γι΄αυτό τον λόγο έχουν συμπεριλάβει στο μενού τους χορτοφαγικά πιάτα. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της vegan και της plant δίαιτας, αφού η τελευταία δεν είναι τόσο αυστηρή και δεν περιορίζει τόσες πολλές κατηγορίες τροφών.

Τεχνολογία στο χέρι μας

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που πλέον έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά αξεσουάρ τεχνολογίας που μπορούν να συμβάλουν στην καλύτερη προπόνηση!

Κρύα… γυμναστική

Η γυμναστική που γίνεται σε κρύους χώρους βοηθάει καλύτερα τον μεταβολισμό. Μάλιστα η personal trainer Harley Pasternak δήλωσε ότι »η γυμναστική που γίνεται σε κρύο χώρο δεν σου δίνει την αίσθηση της κούρασης και γι’αυτό μπορείς να την κάνεις για αρκετό χρόνο χωρίς να έχεις κουραστεί»!

Η «έξυπνη» γυμναστική

Δεν έχουμε όλοι χρόνο για να πηγαίνουμε γυμναστήριο και πολλοί από εμάς προτιμούν να γυμνάζονται στο σπίτι αλλά τους λείπει η αίσθηση της κοινωνικοποίησης που δημιουργείται όταν γυμνάζεσαι με άλλους.  Πλέον βέβεια υπάρχουν εφαρμογές που σου δίνουν την ευκαιρία να γυμνάζεσαι στο σπίτι και παράλληλα μέσω του εξειδικευμένου app να μπορείς να γνωρίσεις και άλλους ανθρώπους που ακολουθούν αυτό το είδος γυμναστικής!

Zωή χωρίς αλκοόλ

Όταν πηγαίνουμε σε ένα πάρτι συνηθίζουμε να πίνουμε αλκοόλ. Πλέον οι νέοι άνθρωποι βρίσκουν τρόπους να περνάνε καλά χωρίς αλκοόλ στη ζωή τους αλλά ακολουθώντας ακόμα και στις βραδινές εξόδους ένα υγιεινό lifestyle!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top