Τα μυστικά της Τόνιας Σωτηροπούλου για ένα καλλίγραμμο κορμί

Τα μυστικά της Τόνιας Σωτηροπούλου για ένα καλλίγραμμο κορμί

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της showbiz που της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της. Παρά την δύσκολη καθημερινότητα  της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν παραμελεί το σώμα και τη γυμναστική της.
Τα τελευταία χρόνια, η αλλαγή στο κορμί της είναι εμφανής καθώς διαθέτει εντυπωσιακές και αξιοζήλευτες αναλογίες.
Αυτό ωστόσο, δεν είναι αποτέλεσμα τύχης ή καλού μεταβολισμού, αλλά ένας συνδυασμός γυμναστικής και ισορροπημένης διατροφής.

Ποιο είναι όμως το μυστικό που κρύβεται πίσω από το καλλίγραμμη σιλουέτα της;

Η Τόνια Σωτηροπούλου λατρεύει το pilates, καθώς την βοηθάει να δυναμώσει και να διατηρείται σε φόρμα. Έτσι, όταν έχει ελεύθερο χρόνο επισκέπτεται το γυμναστήριο της Δώρας Γκουγκούση στον Άγιο Δημήτριο.

Η σύντροφος του διεθνούς ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη ειδικεύεται στο Pilates και το Cross Training και γι' αυτό δεν είναι λίγοι οι αγαπημένες Ελληνίδες celebrities που την εμπιστεύονται για την εκγύμνασή τους.

Τι περιλαμβάνει το εξατομικευμένο ασκησιολόγιό της:

Στόχος είναι η σωστή στάση και ενδυνάμωση των μυών του κορμού, η βελτίωσης της ευλυγισίας και της ισορροπίας, αλλά και η αύξηση της κοιλιακής δύναμης. Έμφαση, ωστόσο, δίνεται στις πολλές εναλλαγές ασκήσεων και όχι στις επαναλήψεις, καθώς έτσι το σώμα δυναμώνεται ομοιόμορφα.


Στο Pilates πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ενδυνάμωση του «κέντρου» του σώματος, σε μύες που βρίσκονται γύρω από τους κοιλιακούς μυς και την πλάτη. Μέσα από την ενεργοποίηση του κέντρου, ο ασκούμενος αποκτά μεγαλύτερη σταθερότητα, δύναμη και ακρίβεια στις κινήσεις του.

Όσον αφορά και το διατροφικό της πρόγραμμα, αξίζει να σημειωθεί πώς τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός είναι vegetarian, όχι μόνο γιατί δεν της αρέσει το κρέας, αλλά κυρίως λόγω ιδεολογίας που πηγάζει από την μεγάλη της αγάπη για τα ζώα.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, δεν στερείται τίποτα, αλλά πάντα προσπαθεί να βρει υγιεινές εναλλακτικές για να απολαμβάνει αγαπημένα της φαγητά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top