Το είδος γυμναστικής που λατρεύει η Halle Berry

 Το είδος γυμναστικής που λατρεύει η Halle Berry

H Halle Berry στα 52 της διαθέτει ένα απ τα πιο καλογυμνασμένα και αξιοζήλευτα σώματα. Βεβαίως για να διατηρεί τη σιλουέτα της ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής ενώ δεν παραλείπει τη γυμναστική που την έχει κάνει εδώ και χρόνια τρόπο ζωής.

Η διάσημη ηθοποιός μέσω Instagram κάθε Παρασκευή δίνει συμβουλές γυμναστικής και μικρά αλλά θαυματουργά tips, κρίνοντας από ό,τι βλέπουμε σ' εκείνη.

Σ' ένα από αυτά τα πρόσφατα projects της #FitnessFriday, η Halle αποκάλυψε όσα νιώθει για το boxing, το οποίο εμπιστεύεται τα τελευταία 10 χρόνια. «Θεωρείται μία από τις καλύτερες μεθόδους εκγύμνασης για όλο το σώμα», γράφει η Halle, προσθέτοντας πως «μειώνει δραματικά τα επίπεδα του στρες, αναπτύσσει το συντονισμό του χεριού με το μάτι και χτίζει εμπιστοσύνη και πειθαρχία»H Halle Berry γυμνάζεται λοιπόν κάνοντας boxing συστηματικά, γεγονός που την έχει βοηθήσει να ανακαλύψει νέους μυς, που δεν γνώριζε μέχρι τότε ότι υπήρχαν στο κορμί της. Και όπως είπε και η ίδια, είναι μια γυμναστική διασκεδαστική που δυναμώνει την καρδιά και κάνει το κορμί θανατηφόρο.Scroll To Top