Το μυστικό της Gwyneth Paltrow για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Το μυστικό της Gwyneth Paltrow για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

 

Η Gwyneth Paltrow υπήρξε ανέκαθεν προσεκτική με το σώμα της, αλλά φαίνεται πως όσο περνούν τα χρόνια, η επιμονή της στην σωστή διατροφή (αν δεν το γνωρίζατε, εκτός από ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, η Paltrow είναι και επιτυχημένη συγγραφέας μαγειρικής), συνδυαστικά με συστηματική γυμναστική, αποδίδει τα μέγιστα.

Πώς αντιμετωπίζει όπως η διάσημη star την κυτταρίτιδα;

Σύμφωνα με το US Weekly, η personal trainer της ηθοποιού Lauren Roxburgh δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη δύο foam-roller exercises, οι οποίες έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα.

Ουσιαστικά, το foam rolling γίνεται με έναν κύλινδρο φτιαγμένο από σφουγγάρι, που ωστόσο είναι αρκετά σκληρός.

Η πρώτη στοχεύει στο πίσω μέρος των γλουτών, όπου κάθεστε πάνω του και πηγαίνετε μια μπροστά μια πίσω για 10-15 λεπτά, δημιουργώντας τριβή ανάμεσα στο foam roller και τους γλουτούς που εμφανίζουν κυτταρίτιδα.

Η άλλη επικεντρώνεται στην εσωτερική τους πλευρά, όπου κάθεστε πάλι πάνω του και φέρνετε το δεξί πόδι πάνω από το άλλο σαν να έχετε σταυροπόδι, ενώ στηρίζεστε πίσω με τα χέρια. Εκπνέετε καθώς πηγαίνετε προς τα πάνω και εισπνέετε καθώς κατεβαίνετε πιέζοντας το foam roller. Και οι δύο ασκήσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται 5 φορές την εβδομάδα, εάν θέλετε να δει γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top