Υλικά

  •     3 λεπτές φέτες χοιρινού
  •     3 λιαστές ντομάτες
  •     ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  •     ½ ποτήρι κόκκινο κρασί
  •     1 πρέζα μπούκοβο
  •     3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  •     4 κύβους κεφαλογραβιέρα
  •     1 μικρό καρβέλι ψωμί
  •     Φύλλα ρόκας, Αλάτι

Εκτέλεση
Σε δυνατή φωτιά βάζουμε το αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε με 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο το χοιρινό. Μόλις απορροφήσει τα υγρά του ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει το κρέας. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αλάτι, μπούκοβο και λιαστές ντομάτες.

Αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το τυρί. Αφαιρούμε την ψίχα από το ψωμί, τοποθετούμε το κρέας με τη σάλτσα του και γαρνίρουμε με φύλλα ρόκας.