Υλικά

Για τη ζύμη

500 γρ. (4 φλ.τσαγιού) αλεύρι για όλες τις Χρήσεις
16 γρ. (2 φακελάκια) μαγιά
30 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη
75 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή µαργαρίνη
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
4 αυγά
300 γρ. παρµεζάνα τριµµένη
5 γρ. (1/2 κουτ. σούπας) αλάτι

Για τη γέμιση

200 γρ. φέτες γαλοπούλας σε κομματάκια

 

 

Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα υλικά στο µίξερ και ζυµώνετε µέχρι να γίνει µια  οµοιογενής ζύµη. Αφήνετε τη ζύµη σε ζεστό µέρος µέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο για περίπου 1 ώρα.
Τη χωρίζετε σε 14 µέρη. Τα πατάτε να γίνουν επίπεδα, µοιράζετε σε αυτά τη γαλοπούλα και µετά τα κλείνετε σαν µπαλάκια.
Τα βάζετε σε βουτυρωµένο και αλευρωµένο ταψί, τα αφήνετε σε ζεστό µέρος να φουσκώσουν λίγο, τα αλείφετε µε αυγό και τα ψήνετε στους 150°C με αέρα για περίπου 20 λεπτά.