Περιέχει μονοακόρεστα και πολυακόρεστα ω3 λιπαρά και καλής ποιότητας πρωτεΐνης.

Υλικά

  • 2 φιλέτα σφυρίδας (600 – 700 γρ.) (θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε φιλέτο, π.χ. πέρκα)
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
  • 1 κουταλιά ξίδι
  • ½ κουταλιά ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

Ψήνετε τα φιλέτα στη σχάρα και στο μεταξύ ετοιμάζετε τη σος, χτυπώντας όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Περιχύνετε το ψάρι με τη σάλτσα όταν είναι ακόμη ζεστό και σερβίρετε.