Περιέχει μονοακόρεστα και πολυακόρεστα ω3 λιπαρά και καλής ποιότητας πρωτεΐνης.
Υλικά
- 2 φιλέτα σφυρίδας (600 – 700 γρ.) (θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε φιλέτο, π.χ. πέρκα)
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
- 1 κουταλιά ξίδι
- ½ κουταλιά ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψήνετε τα φιλέτα στη σχάρα και στο μεταξύ ετοιμάζετε τη σος, χτυπώντας όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Περιχύνετε το ψάρι με τη σάλτσα όταν είναι ακόμη ζεστό και σερβίρετε.