Νόστιμο και θρεπτικό μοσχάρι με κολοκύθια και πατάτες τηγανιτές. Μια συνταγή εύκολη και ότι πρέπει για τις χειμερινές μέρες που έρχονται

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 1 κιλό φιλέτο μοσχαριού
  • 6 μέτρια πράσινα κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • ½ φλιτζ. κοπανισμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 4 πατάτες κομμένες μπαστουνάκια
  • ¼ κρεμμύδι

Εκτέλεση

Αναμειγνύετε το αλάτι με το πιπέρι και κολλάτε το μείγμα στα πλάγια του μοσχαριού.

Κόβετε το μοσχάρι σε 6 κομμάτια.

Μαγειρεύετε το μοσχάρι και τα κολοκυθάκια σε λαδωμένη ψησταριά, μέχρι τα κολοκύθια να μαλακώσουν και το μοσχάρι να ξεροψηθεί απέξω και να μείνει κόκκινο και ζουμερό μέσα.

Παράλληλα τηγανίζετε τις πατάτες, ρίχνοντας μέσα και ¼ κρεμμυδιού για να πάρουν άρωμα.

Μόλις τηγανιστούν πετάτε το κρεμμύδι.

Σερβίρετε το μοσχάρι με τα κολοκύθια συνοδεύοντας με τις φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.