ΥΛΙΚΑ :

150 γρ.   λουκάνικα Τρικάλων κομμένα σε χοντρά κομμάτια

1   κολοκύθι κομμένο σε φέτες

½   μελιτζάνα κομμένη σε φέτες

½    ντομάτα κομμένη σε φέτες

½    πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες

½    πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες

50  γρ.   κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους

30  ml.    ελαιόλαδο

30 ml.   λευκό  κρασί

Αλάτι,  πιπέρι

Λίγη καυτερή πιπεριά

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά μαζί.

Τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα και την κλείνουμε πολύ καλά.

Ψήνουμε στους   200 C για  30΄- 40΄.

Ανοίγουμε τη λαδόκολλα και σερβίρουμε .

 

Από τον Χρήστο Τζιέρα

tzierasxristos