Υλικά 

300 γρ. ρεβύθια (μουλιασμένα για 12 ώρες)
200 γρ. λουκάνικο χωριάτικο
1 καρότο
½ κρεμμύδι ξερό
1 κλωνάρι σέλερι
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
600 ml ζωμός κρέατος
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βάζουμε τα ρεβίθια σε νερό για τουλάχιστον 12 ώρες. Τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό για 30 λεπτά και τα σουρώνουμε.

Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι, προσθέτουμε τα ρεβύθια, το ζωμό, αλάτι, πιπέρι και το δεντρολίβανο.

Βάζουμε την κατσαρόλα στο φούρνο και μαγειρεύουμε στους 180C για 45 λεπτά.

Κόβουμε το λουκάνικο σε τέσσερα ίσα μέρη και σωτάρουμε. Σερβίρουμε τα ρεβίθια στο πιάτο, προσθέτουμε το λουκάνικο και ανακατεύουμε.