ΥΛΙΚΑ

  • 4 φιλέτα σολωμού
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν
  • χυμό από 1/2 λεμόνι
  • ξύσμα λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βάζουμε ένα αντικολλητικό ταψάκι. Στο αντικολλητικό ταψί ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό, το ξύσμα, αλάτι, πιπέρι και τη μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ζεσταίνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα, σύμφωνα με το trome. Αφαιρούμε το σκεύος από το φούρνο, αλείφουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τοποθετούμε επάνω τα φιλέτα σολoμού. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μείγμα του μελιού πάνω στα φιλέτα και ψήνουμε για 10 λεπτά στο γκριλ. Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά.