Το σαββατοκύριακο μπείτε στην κουζίνα για να φτιάξετε ένα απίθανο σουφλέ όχι με σοκολάτα, αλλά με πορτοκάλι. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει σίγουρα!

Υλικά:

100 γρ. βούτυρο (και λίγο για άλειμμα)
1 φλ. ζάχαρη
3 μεγάλα πορτοκάλια (ξύσμα και χυμό)
4 μεγάλα αβγά (χωρισμένα)
1/3 φλ. αλεύρι
1 2/3 φλ. γάλα
φέτες πορτοκαλιού
ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Βουτυρώνετε ελαφρά 6 ατομικά σκεύη για σουφλέ (χωρητικότητας ¾ φλ.) ή ένα μεγάλο σκεύος. Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει, προσθέτετε το ξύσμα και ύστερα, τμηματικά, τον χυμό συνεχίζοντας το χτύπημα. Συνεχίζετε το χτύπημα προσθέτοντας έναν-έναν τους κρόκους, ύστερα το αλεύρι και τέλος ανακατεύετε μέσα το γάλα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!