Υλικά:

  • 1 πακέτο φύλλο κουρού
  • 20-25 ντοματάκια
  • 200 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 2 κ.σ ξύδι balsamico
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • Μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Σε ένα μικρό ταψάκι τοποθετούμε το ελαιόλαδο και το ξύδι και προσθέτουμε τα ντοματάκια. Ανακατεύουμε καλά ώστε να καλυφθούν ομοιόμορφα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά, ή μέχρι να αρχίσει να σκάει η φλούδα τους.

Σε μία φόρμα για μικρά muffins απλώνουμε κομματάκια από το φύλλο. Ψήνουμε ανάλογα με τις οδηγίες και όταν βγουν από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο τυριά. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και πιέζουμε μικρές ποσότητες σε κάθε μία από τις βάσεις ζύμης. Στην κορυφή τοποθετούμε ένα ντοματάκι και λίγο από το χυμό που έχει μείνει στο ταψάκι. Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό.