- 4 μπουτάκια κοτόπουλου
- 300 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- Λάδι για το τηγάνισμα : 400 ml ηλιέλαιο
- 2 αυγά χτυπημένα
- Αλεύρι
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1-Βράζουμε καλά τα μπουτάκια του κοτόπουλου για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε πάνω σε απορριοφητικό χαρτί. 2-Βάζουμε τα καρυκεύματα και το αλατοπίπερο και τα αλείφουμε με τη μουστάρδα. Τα αλευρώνουμε και τα βουτάμε στο χτυπημένο αυγό. 3-Τέλος, τα παναρουμε με τη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να κάνουν τραγανή κρούστα
Tip: Μπορούμε να προσθέσουμε στο βράσιμο ένα ένα κύβο ζωμό κότας για πλουσιότερη γεύση. Για ακόμα πιο τραγανή κρούστα μπορούμε να τα διπλο-πανάρουμε