Υλικά 12 τορτίγιες (μεξικάνικες κρέπες, από το σούπερ μάρκετ) 250γρ τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας 400γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100ml ξηρό κρασί 2 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 3-4 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές μαιντανό 1/2 κουταλάκι ταμπάσκο αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και καβουρντίζετε τον κιμά με το κρεμμύδι ανακατεύοντας Σβήνετε με το κρασί Προσθέτετε τις ντομάτες και βράζετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά Αρωματίζετε με τον μαιντανό Αφήνετε τον κιμά να κρυώσει Κατόπιν προσθέτετε το τυρί και το ταμπάσκο και ανακατεύετε Μοιράζετε το μείγμα στις τορτίγιες και τις τυλίγετε σε ρολά