Μια χορταστική σαλάτα, με επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης για να αποτελέσει ακόμη και πλήρες γεύμα.

Υλικά

  • 4 κονσέρβες τόνο σε νερό
  • 4 αυγά βρασμένα
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο
  • 4 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά
  • 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
  • 40 ml χυμό λεμονιού
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε τον τόνο -τον οποίο έχουμε προηγουμένως στραγγίξει καλά-, το σέλινο, την πιπεριά και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα αυγά, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο,, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο. Η σαλάτα είναι έτοιμη.