Μια χορταστική σαλάτα, με επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης για να αποτελέσει ακόμη και πλήρες γεύμα.
Υλικά
- 4 κονσέρβες τόνο σε νερό
- 4 αυγά βρασμένα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο κρεμμύδι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο
- 4 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά
- 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
- 40 ml χυμό λεμονιού
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε τον τόνο -τον οποίο έχουμε προηγουμένως στραγγίξει καλά-, το σέλινο, την πιπεριά και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα αυγά, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο,, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο. Η σαλάτα είναι έτοιμη.